Wie ben ik

Ontmoet Jolanda van der Meijde

Het is mijn ware passie om yoga, meditaties, trainingen en coaching te geven. Mijn missie? Jou helpen om het allerbeste uit jezelf naar boven te halen—want dat potentieel zit in iedereen!


Ik geloof er sterk in dat delen gelijk staat aan vermenigvuldigen. Door mijn kennis en ervaring te delen, hoop ik anderen te inspireren en krachtiger te maken. Dit werk geeft mij niet alleen energie, maar vervult mij ook met diepe voldoening. Daarom geef ik met zoveel liefde en plezier diverse trainingen en meditaties.


Al vijftien jaar lang heb ik een fascinatie voor persoonlijke ontwikkeling en boeddhistische psychologie en filosofie. Deze passie heeft mij geleid tot het volgen van talloze seminars die mijn perspectief op het leven en de geest verrijkten.


Mijn reis door de wereld van NLP, waar ik zowel Practitioner als Master certificaties heb behaald, heeft mij vele waardevolle inzichten gebracht. Mijn verdere ontwikkeling in energetisch werk heeft een diepere laag van bewustwording en innerlijke kalmte in mijn leven gebracht.Samengevat, ik geef trainingen en coaching omdat ik geloof dat ik mensen kan helpen om met kleine veranderingen een groot verschil te maken in hun leven. Deze veranderingen leiden tot meer rust, betere gezondheid, diepere liefde en meer levensgeluk; kortom, een 'good mood' voor iedereen!


Ik nodig je van harte uit om samen met mij deze verrijkende paden van zelfontdekking en groei te bewandelen. Laten we samen de diepere lagen van ons bewustzijn verkennen en de rust en kracht vinden die in ons allen aanwezig is.

Om mijn kennis en spirituele wijsheid nog verder te verdiepen, heb ik me ondergedompeld in de boeddhistische psychologie en filosofie, deelgenomen aan vele retraites gericht op de genezende kracht van de geest, het vermogen om los te laten, innerlijke tummo en dzogchen.


Tijdens mijn persoonlijke ontwikkeling werd ik me steeds meer bewust van de kracht van voeding. Al ruim 20 jaar volg ik een vegetarisch en biologisch dieet. Deze bewuste keuze heeft een belangrijke plek in mijn leven en coaching ingenomen, waardoor ik ook de invloed van voeding op onze geestelijke en lichamelijke gezondheid kan integreren in mijn begeleiding.