Wie ben ik

Wie ben ik

Ik ben Jolanda van der Meijde.


Het is mijn passie om trainingen en coaching te geven om iedereen het beste in zichzelf naar boven te laten halen. Want iedereen heeft dit in zich!


Door mijn kennis en ervaring te delen, wil ik andere mensen inspireren en meer in hun kracht laten komen. Daar krijg ik veel energie en voldoening van. Vandaar dat ik met heel veel plezier verschillende trainingen geef en coach.


Toen ik een paar jaar geleden op persoonlijk en zakelijk vlak tegen een groot aantal dingen aanliep, ben ik gestart met de opleiding NLP practitioner.

Dit heeft mij enorm geholpen; ik kreeg veel handvaten aangereikt waar ik veel mee kon veranderen. Ik ben veel meer van het leven gaan genieten en ik heb ontdekt wat ík werkelijk wil.


Dit smaakte naar meer en al snel volgde de opleiding NLP master practitioner.

In de tussentijd volgde ik ook de Hanen cursus; praten doe je met zijn tweeën. Dit gaat over de interactie en communicatie met je kind.

Door deze cursus en de NLP opleidingen kreeg ik veel tools en inzichten over hoe ik in mijn denken en in mijn communicatie met kleine veranderingen een groot verschil kon maken.

Een groot verschil in hoe ik mij meer gelukkiger kan voelen en meer van alles kan genieten. De opvoeding van mijn zoontje Daan gaat nu veel makkelijker, ik heb veel meer contact en verbinding met hem gekregen.
Dat voelt gaaf en goed!! Ik droomde er al snel van om hier ook beroepsmatig mee aan de slag te gaan.

En dromen zijn er om uit te komen, en zo is good mood ontstaan.


In de tussentijd merkte ik dat als je je bewust wordt van je (automatische) gedrag, dat dat de eerste stap naar verandering is. Bewustwording, kalmte krijgen in je geest. Om dit nog verder te ontwikkelen volgde ik verschillende meditatie cursussen en de cursus 'healing power of the mind'.


Om mijn coaching en trainingen effectiever te maken heb ik de opleiding energetisch werk gevolgd. In de opleiding zit ook een groot deel systemisch werk. Dit heb ik verder aangevuld met de cursus individuele opvoedopstellingen.


Door de combinatie van de verschillende opleidingen heb ik een mooie, effectieve eigen stijl ontwikkeld op het gebied van coaching en cursussen.


Ik ben jarenlang onderzoeksanalist en geluidstechnicus geweest. Het onderzoekende en het aanvoelen van de juiste toon zal ik altijd blijven toepassen. Alleen pas ik het nu toe bij het geven van trainingen en coaching..


Samengevat, ik geef trainingen en coaching omdat ik mensen kan helpen om met kleine veranderingen een groot verschil te maken, om hun doelen te bereiken.


Er onstaat meer rust, meer blijheid, meer geluk; een good mood!
Hier krijg ik een good mood van!

Ik blijf graag in beweging en

                       ontwikkeling, jij ook???

Waar wordt jij blij van?